Endüstri Mühendisliği Kulübü 16. Mühendislik ve Yönetim Akademisi (MÜYAK) etkinliğine katıldı

• 29 Haziran, 2022

Eskişehir teknik üniversitesinde faaliyet gösteren ENDÜSTRİ VE VERİMLİLİK Kulübü’nün hazırlamış olduğu 16. Mühendislik ve Yönetim Akademisi (MÜYAK) etkinliğine Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi bünyesinde bulunan Endüstri Mühendisliği Kulübü olarak katılım gösterdik. Etkinliğe birçok üniversite ve öğrenci kulübünden yaklaşık 1000 kişi katılmış olup, aralarında en fazla öğrenci (42) katılımını kulübümüz sağlamıştır. Etkinlik iki gün (Cumartesi ve Pazar) olarak planlanmış olup, etkinlik boyunca birçok aktivite, sohbet, eğitim ve kişisel gelişim bilgilendirmeleri yapıldı. Ayrıca, sektörde önde gelen isimlerin başarı öykülerini öğrencilerin dinleme fırsatı oldu. Hazırlamış oldukları etkinlik birçok yönüyle öğrencilerimize çeşitli deneyimler kazandırdı. Üniversitemizin ulaşım olanakları ile katılım gösterdiğimiz bu etkinlikte bize yardımcı olan üniversite ve fakülte yönetimimize teşekkür eder, kulüp yönetimini de tebrik ederiz.