Migros Perakende İşletmelerinin Lojistik Faaliyetleri Konferansı

• 30 Nisan, 2024
Migros Perakende İşletmelerinin Lojistik Faaliyetleri Konferansı

Migros, Fakültemizde Perakende İşletmelerinin Lojistik Faaliyetleri Üzerine Konferans Gerçekleştirdi

Bölümümüz öğrenci topluluğu EMT organizatörlüğünde, 30 Nisan Salı günü Migros'un perakende sektöründeki deneyimleri ve sürdürülebilirlik odaklı lojistik faaliyetleri üzerine bir konferans gerçekleştirildi. Prof. Dr. Mehmet GÜMÜŞ, Doç. Dr. Hacer YUMURTACI AYDOĞMUŞ, Dr. Öğr. Üyesi Atıl KURT, Öğr. Gör. Ufuk AYDOĞMUŞ, Öğr. Gör. Nilgün İNCE, Arş. Gör. Dr. Eren KAMBER ve Arş. Gör. Dilara Zeynep YÜZEN’in katılım sağladığı etkinlik, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Öğrenciler, konferans sırasında interaktif oturumlarda Migros yöneticilerine sorular yönelterek sektördeki pratik bilgileri ilk ağızdan edinme fırsatı buldular. Ayrıca, Migros'un staj imkanları için ilk elden başvuru şansı elde ettiler.

Sayın Oğuzhan KARADENİZ’e, Metin KÖYLÜOĞLU’na, Yağmur ÇETİN’e, Kubilay DEMİRHİNDİ’ye ve Mekselina SARIBALTA’ya bizlere aktarmış oldukları değerli bilgiler için teşekkür ederiz.